0799 96 96 79

comenzi at livada-cu-visini dot ro

Livrare

Livrare

Cum se livrează produsele?

Produsele pe care le comandaţi de pe site vor fi ambalate pentru transport în aşa fel încât comanda să ajungă întreagă la dumneavostră.

Livrarea se va face în maximum 72 de ore de la data confirmării telefonice a comenzii, printr-o firmă de curierat, cu plata ramburs, iar costul transportului este achitat de către destinatar. În condiţii speciale sau în cazuri excepţionale, societatea noastră îşi rezervă dreptul de a mări timpul de livrare.

Cât costă livrarea?

Taxele se vor comunica la confirmarea telefonică a comenzii şi diferă în funcţie de greutatea coletului şi distanţa dintre depozitul firmei de curierat şi adresa de livrare.

Returnarea produselor

În cazul deteriorării pe timpul transportului a produselor comandate, curierul este direct responsabil de plata despăgubirilor, în cuantum egal valorii produselor facturate.

Clientul are dreptul returnării produselor în stare intactă (borcan sigilat) în termen de 10 zile de la recepţionarea comenzii, cu suportarea taxelor integrale de manipulare şi expediere colet.

Rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 30 de zile de la data primirii denunţării semnată în original împreună cu produsele refuzate.

În cazul apariţiei unor probleme care nu ţin de transport, în baza unei fotografii cu produsul deteriorat, se poate efectua schimbarea lui într-un termen de 30 de zile, fără costuri adiţionale pentru client.