0799 96 96 79

comenzi at livada-cu-visini dot ro

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Termeni şi conditii

Termeni şi condiţii de utilizare a paginii de comenzi online. Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Proprietarul îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagină Termeni şi Condiţii puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.


Societatea: S.C. Jobs Galleria S.R.L., cu sediul în Municipiul Braşov, Str. Iuliu Maniu nr. 64 A, ap.19, având număr de înregistrare J08/1220/2007 şi CUI. 21672292, deţine şi administrează website-ul: www.livada-cu-vişini.ro.

Întregul conţinut al site-ului aparţine: SC. Jobs Galleria SRL şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială.

Datele personale introduse de către cumpărător nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele ale magazinului. Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., şi nu vor fi furnizate unei terţe părţi.

Producătorul are obligaţia confirmării comenzii la numărul de telefon indicat de client.

Comanda minimă este de 3 (trei) borcane.

Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe magazinul online: www.livada-cu-vişini.ro va fi de maximum 72 de ore de la data confirmării telefonice a comenzii. În condiţii speciale sau în cazuri excepţionale, societatea noastră îşi rezervă dreptul de a mări timpul de livrare.

Plata coletului se face în numerar la primirea sa. Preţul produselor conţine TVA.

În cazul deteriorării pe timpul transportului a produselor comandate, curierul este direct responsabil de plata despăgubirilor, în cuantum egal valorii produselor facturate.

Clientul are dreptul returnării produselor în stare intactă (borcan sigilat) în termen de 10 zile de la recepţionarea comenzii, cu suportarea taxelor integrale de manipulare şi expediere colet.

Rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 30 de zile de la data primirii denunţării semnată în original împreună cu produsele refuzate.

În cazul apariţiei unor probleme care nu ţin de transport, în baza unei fotografii cu produsul deteriorat, se poate efectua schimbarea lui într-un termen de 30 de zile, fără costuri adiţionale pentru client.

Comenzile se efectuează pe site-ul www.livada-cu-vişini.ro  sau prin e-mail la adresa comenzi@livada-cu-vişini.ro.

Pentru oprice fel de informaţii, ne puteţi contacta prin intermediul formularului din secţiunea Contact sau la adresa de email comenzi@livada-cu-vişini.ro.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul site-ului www.livada-cu-vişini.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest lucru.

Orice litigiu apărut între Client şi Producător va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa, în conformitate cu legile române în vigoare.